Studentenleerplatform IMH

 29,00

Met het pakket online IMH leerplatform kun je als student op eigen tijd en tempo aan de slag met alle e-learnings en minicolleges van IMH Nederland. Het doel is om studenten op een laagdrempelige manier bekendheid te geven over de vroege ontwikkeling en Infant Mental Health. Daarom is het pakket voor studenten voor een gereduceerd tarief beschikbaar.

Let op: omdat dit een studentenpakket is, zijn de e-learnings niet geaccrediteerd

-
+

Specs

Category:

Beschrijving

Studenten zijn de IMH-professionals van de toekomst!

Daarom vinden we het belangrijk dat studenten al tijdens hun studie kennis opdoen over Parent & Infant Mental Health. Want als je al aan het begin van je loopbaan met een gezinsgerichte blik kijkt naar de jonge kind ontwikkeling, kun je veel effectiever de gezondheid voor de langere termijn bevorderen.

Ben jij student op het MBO, HBO of de universiteit en wil jij graag meer leren over Parent & Infant Mental Health? Wil jij meer weten hoe je aanstaande ouders, zwangeren en gezinnen met baby’s en jonge kinderen goed kan ondersteunen. Wil jij meer verdieping op onderwerpen zoals onrustige baby, regulatieproblemen en autisme bij jonge kinderen? Wil jij vanuit dezelfde visie handelen, zoals vele andere IMH-professionals?

Ga dan nu aan de slag met alle content die we gemaakt hebben op het gebied van:

  • oorzaken en verklaringen
  • hypothesen maken over ‘klachtgedrag’ bij jonge kinderen
  • gezinsgerichte behandelplannen maken
  • vaardigheden om mentale – en ontwikkelingsproblemen te bespreken met ouders
  • multidisciplinaire samenwerking

Met het pakket leren krijg je:

  • Toegang tot alle e-learnings van IMH Nederland
  • Toegang tot onze openbare online community groep (let op, deelname aan de aanvullende IMH groepen, vraagt IMH-kennis en ervaring + pakket netwerkzorg of compleet)
  • Toegang tot de kennisbank met daarin netwerkzorg draaiboeken en tools om multidisciplinaire samenwerkingen te starten.

Je krijgt toegang tot de volgende e-learnings:

* * Het e-learning pakket wordt regelmatig aangevuld met nieuwe e-learnings

Betaling
Wij vinden het belangrijk dat de toekomstige generatie zorgprofessionals de kans krijgen om met de IMH-visie aan de slag te gaan. Daarom bieden we het leerpakket alleen voor studenten van MBO, HBO en WO aan voor slechts  €29,95 per jaar.

Het pakket wordt automatisch jaarlijks verlengd, maar kan je tussentijds opzeggen door een mail te sturen naar info@imhnederland.nl. 1 maand voor de verlengdatum ontvang je automatisch een herinnering voor betaling van het volgende jaar.

Bij bestelling maak je direct het bedrag voor het eerste jaar over. De inlogcode wordt naar dit mailadres gestuurd. Let op: je kunt alleen toegang krijgen met je studentenmail van MBO, HBO of WO. Post-opleidingen zijn uitgesloten van deze actie. Op dit studentenpakket vindt geen accreditatie plaats.

Toegang
Je krijgt na betaling, binnen 2 (werk) dagen een mail met daarin gegevens om in te loggen.

Wat houdt het pakket in?

Het pakket leren geeft je toegang tot de volgende faciliteiten:

1. Toegang tot alle e-learnings van IMH Nederland
Je krijgt toegang tot alle inhoudelijke e-learnings die we klaar hebben staan met uiteenlopende onderwerpen, zoals bijvoorbeeld onze e-learning Infant Mental Health of onze e-learning voedingsproblemen bij jonge kinden. Bekijk voor een overzicht voor al onze e-learnings ons cursusaanbod.

2. Toegang online platform IMH Nederland
Je krijgt toegang tot onze groeiende online community. Je kan (online) contact met elkaar leggen, kennis uit wisselen, van elkaars expertise leren en je krijgt praktische tools aangereikt. De online community wordt gefaciliteerd met input van onze IMH-regiovertegenwoordigers. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe en relevante ontwikkelingen.

Kwaliteitseisen

  • De e-learnings zijn geschreven voor HBO(+) Professionals en WO(+) Professionals werkzaam met ouders en (ongeboren) jonge kinderen (-9 maanden t/m 5 jaar)