Starten met IMH

 0,00

We verbinden actieve en innovatieve jonge kind professionals in onze online community met elkaar en faciliteren vernieuwing, praktische ondersteuning en peer support. Inclusief gratis tools in de toolbox.

-
+

Specs

Category:

Beschrijving

Wil jij als zorgprofessional op een eenvoudige manier actief zijn op het gebied van Infant Mental Health? Wil jij in verbinding zijn met andere IMH-professionals? Onze systemen zijn zo ingericht, dat ze jou als professional daarbij faciliteren. We ondersteunen zorgprofessionals om hun werk goed en efficiënt in te richten, om innovatie eenvoudig beschikbaar te hebben en om kennisdeling in Nederland te stimuleren. Dit wordt onder meer gedaan door het beschikbaar stellen van een online community voor zorgprofessionals, draaiboeken te delen en tools te bieden.

Met het pakket starten met IMH krijg je toegang tot onze online omgeving Je krijgt:

  • Toegang tot onze online community inclusief thema- en regiogroepen. 
  • Toegang tot de kennisbank van IMH Nederland, met daarin vele praktische tools voor de klinische praktijk
  • Toegang tot onze draaiboeken netwerkzorg om te verbinden in je regio
  • Je krijgt een eigen account om je kennis en kunde zichtbaar te maken

Op zoek naar meer tools en scholing?
Bekijk dan onze pakketten voor onbeperkt toegang tot onder andere onze e-learnings, praktische tools voor IMH in je organisatie en netwerkzorg in je regio.

Organisatie
Ben jij een organisatie en wil je meerdere collega’s inschrijven? Klik dan hier om je direct aan te melden als organisatie