Leren

 149,00

Met het pakket online leren IMH kun je op eigen tijd en tempo aan de slag met al onze e-learnings. Verbind met collega’s in de online community en implementeer je kennis met onze tools.

-
+

Specs

Category:

Beschrijving

Het spreken van dezelfde taal en het hebben van de juiste vaardigheden is een belangrijk uitgangspunt voor goede samenwerking en kwaliteit van ondersteuning aan gezinnen met jonge kinderen. Het vraagt kennis en tools om die ondersteuning op een andere manier te organiseren waarbij het gezin centraal staat.

Met het pakket leren krijg je:

  • Toegang tot alle (geaccrediteerde) e-learnings van IMH Nederland
  • Toegang tot onze online community inclusief thema- en regiogroepen. 
  • Toegang tot de kennisbank met daarin netwerkzorg draaiboeken en tools om aan de slag te gaan met IMH in jouw regio
  • Je krijgt een eigen account om je kennis en kunde zichtbaar te maken

Je krijgt toegang tot de volgende e-learnings*:

* Het pakket wordt regelmatig aangevuld met nieuwe e-learnings

Betaling
Voor slechts  €149 per jaar. Bij bestelling maak je direct het bedrag voor het eerste jaar over. Je krijgt bij aanmelding je inloggegevens opgestuurd. Als de betaling bij ons binnen is krijg je toegang tot de e-learnings. Het pakket wordt automatisch jaarlijks verlengd, 60 dagen voor de verlengdatum ontvang je hierover een herinnering.

Toegang
Je krijgt na betaling, binnen 2 (werk) dagen een mail met daarin gegevens om in te loggen. Indien de betaling bij ons binnen is, krijg je toegang tot het e-learning pakket.

Op zoek naar meer verbinding je regio?
Bekijk dan onze pakketten voor onbeperkt toegang tot onze volledige online omgeving.

Organisatie
Ben jij een organisatie en wil je meerdere collega’s inschrijven? Neem dan contact met ons op om een organisatieaccount te krijgen.

Doelgroep

De e-learnings zijn geschreven voor HBO(+) Professionals en WO(+) Professionals werkzaam met ouders en (ongeboren) jonge kinderen (-9 maanden t/m 5 jaar

Accreditatie

Onze e-learnings worden aangevraagd/geaccrediteerd bij SKJ, NIP/NVO en soms V&VN. Klik op de desbetreffende e-learning om informatie over de toegekende accreditatie te bekijken.