Compleet

 349,00

Met pakket compleet krijg je toegang tot pakket 1, pakket 2 en pakket 3 van IMH Nederland en inspiratieplatform MinNultotVijf. Met één account heb je toegang tot alle e-learnings, webinars, kan je starten met IMH netwerkzorg en neem je deel aan de IMH online community. Daarnaast krijg je een IMH map opgestuurd, met allerlei modellen gekoppeld aan instructiefilmpjes. Die kan je benutten in je werk met collega’s en in het ondersteunen aan ouders.

-
+

Specs

Category:

Beschrijving

Met pakket IMH Compleet krijg je al onze tools overzichtelijk in een online omgeving aangereikt. Je krijgt onder andere toegang tot:

 • Toegang tot alle e-learnings van IMH Nederland
 • Je krijgt de IMH-map opgestuurd
 • Toegang tot onze online omgeving met beleid en strategie tools om IMH in je organisatie te implementeren
 • Toegang tot onze netwerkzorgtools om aan de slag te gaan met IMH in je regio
 • Je bent vindbaar in onze IMH-Kaart met IMH-professionals (let op: indien je dit wenst gelden aanvullende eisen, zie tabblad IMH-Kaart)
 • Het inspiratieplatform MinNultotVijf (in samenwerking met Vakblad Vroeg).
 • Toegang tot onze online omgeving met onze online community inclusief thema- en regiogroepen. 
 • Toegang tot de kennisbank met daarin praktische tools en netwerkzorg draaiboeken
 • Je krijgt een eigen account om je kennis en kunde zichtbaar te maken.

Betaling
Voor slechts €349,95 per jaar. Bij bestelling maak je direct het bedrag voor het eerste jaar over. Je krijgt bij aanmelding direct de inloggegevens voor je account. De toegang tot de betaalde diensten (zoals MinNultotVijf, e-learnings en de IMH-Kaart) krijg je op het moment dat de betaling bij ons binnen is. Het pakket wordt automatisch jaarlijks verlengd, 60 dagen voor de verlengdatum ontvang je hierover een herinnering.

Toegang
Je krijgt na betaling, binnen 3 (werk) dagen een mail met daarin gegevens om in te loggen. Na ontvangst van je betaling krijg je toegang tot de het gekochte pakket. De IMH Mappen worden eenmaal per maand opgestuurd.

Organisatie
Ben jij een organisatie en wil je meerdere collega’s inschrijven? Klik dan hier om je direct aan te melden als organisatie

Overzicht e-learnings

Je krijgt toegang tot de volgende e-learnings*:

* Het pakket wordt regelmatig aangevuld met nieuwe e-learnings

Accreditatie en doelgroep
Onze e-learnings worden aangevraagd/geaccrediteerd bij SKJ, NIP/NVO en V&VN. Klik op de desbetreffende e-learning om informatie over de toegekende accreditatie te bekijken.

De e-learnings zijn geschreven voor HBO(+) professionals en WO(+) professionals werkzaam met ouders en (ongeboren) jonge kinderen (-9maanden tot 5jaar)

Kwaliteitseisen IMH-Kaart

Als je vindbaar wilt zijn op onze IMH-Kaart, gelden de volgende aanvullende eisen:

 • Je bent min. 8 uur per week werkzaam met zwangeren, baby’s,  jonge kinderen en/of volwassenen met jonge kinderen
 • Je hebt min. twee jaar werkervaring in het werken met zwangeren, baby’s,  jonge kinderen of volwassenen met jonge kinderen
 • Je bent geregistreerd bij een beroepsvereniging die klacht- en tuchtrecht regelt
 • Je hebt een IMH-scholing gevolgd van minimaal 15 uur*. Of je hebt uitleg over de IMH-visie geintegreerd zitten in een specialistische opleiding, zoals TOP-opleiding voor kinderfysiotherapie, Floorplay of opleiding tot Klinisch Psycholoog.

*Indien je niet voldoet aan deze 15 uur, neem dan contact met ons op via info@imhnederland.nl

Let op: je moet, naast het voldoen aan bovenstaande eisen, je profiel in de IMH-Community volledig invullen om zichtbaar te zijn. Zo kunnen andere professionals en ouders de juiste gegevens van je vinden in de IMH-Kaart.