Leren en netwerken

 189,00

Met het pakket online leren en netwerken krijg je alles tot je beschikking om aan de slag te gaan met IMH in je regio. Je krijgt toegang tot al onze e-learnings, alle netwerkzorgtools en bent vindbaar in onze zoektabel met IMH-professionals.

-
+

Specs

Category:

Beschrijving

Door elkaar en elkaars werkvelden te kennen, zien wij dat ouders beter geholpen worden. Goede samenwerking vraagt echter wel om ontwikkeltijd en daar willen we professionals graag in faciliteren. Daarnaast vraagt vraagt het om kennis en tools om die ondersteuning op een andere manier te organiseren waarbij het gezin centraal staat. Onze systemen zorgen er voor dat jij als zorgprofessional bezig kunt blijven met daar waar het om gaat: de zorg voor het gezin. Terwijl je ondertussen handreikingen krijgt om je deskundigheid te bevorderen en je samenwerking vorm te geven. Want het wiel hoeft tenslotte niet in iedere regio opnieuw uitgevonden te worden. We kunnen leren van elkaar en ervoor zorgen dat in elke regio IMH netwerkzorg op een goede manier ingebed wordt.

Met het pakket online leren en netwerken krijg je:

  • Toegang tot alle (geaccrediteerde) e-learnings van IMH Nederland
  • Je bent vindbaar in onze IMH-Kaart met IMH-professionals (let op: indien je dit wenst gelden aanvullende eisen, zie tabblad IMH-Kaart)
  • Toegang tot onze intervisietool (t.w.v. 29,95)
  • Toegang tot onze online omgeving met onze online community inclusief thema- en regiogroepen. 
  • Toegang tot de kennisbank met daarin netwerkzorg draaiboeken en tools om aan de slag te gaan met IMH in jouw regio
  • Je krijgt een eigen account om je kennis en kunde zichtbaar te maken

Betaling
Meedoen aan onze e-learnings en netwerkzorg en de daarbij behorende tools en begeleiding krijgen kan al voor  €189,- per jaar. Bij bestelling maak je direct het bedrag voor het eerste jaar over. Je krijgt bij aanmelding direct je inloggegevens. Je krijgt toegang tot de betaalde diensten (zoals e-learnings en de IMH-Kaart) op het moment dat de betaling bij ons binnen is. De licentie wordt automatisch jaarlijks verlengd, 60 dagen voor de verlengdatum ontvang je hierover een herinnering.

Toegang
Je krijgt na betaling, binnen 3 (werk) dagen toegang tot de e-learnings en je profiel voor de kaart.

Op zoek naar meer tools en scholing?
Wil jij je verder verdiepen in IMH? Bekijk onze pakketten voor onbeperkt toegang tot onder andere al onze andere producten en praktische tools voor Infant Mental Health in je organisatie.

Organisatie
Ben jij een organisatie en wil je meerdere collega’s inschrijven? Klik dan hier om je direct aan te melden als organisatie

Kwaliteitseisen IMH-Kaart

Als je vindbaar wilt zijn op onze IMH-Kaart, gelden de volgende aanvullende eisen:

  • Je bent min. 8 uur per week werkzaam met zwangeren, baby’s,  jonge kinderen en/of volwassenen met jonge kinderen
  • Je hebt min. twee jaar werkervaring in het werken met zwangeren, baby’s,  jonge kinderen of volwassenen met jonge kinderen
  • Je bent geregistreerd bij een beroepsvereniging die klacht- en tuchtrecht regelt
  • Je hebt een IMH-scholing gevolgd van minimaal 15 uur*. Of je hebt uitleg over de IMH-visie geintegreerd zitten in een specialistische opleiding, zoals TOP-opleiding voor kinderfysiotherapie, Floorplay of opleiding tot Klinisch Psycholoog.

*Indien je niet voldoet aan deze 15 uur, neem dan contact met ons op via info@imhnederland.nl

Let op: je moet, naast het voldoen aan bovenstaande eisen, je profiel in de IMH-Community volledig invullen om zichtbaar te zijn. Zo kunnen andere professionals en ouders de juiste gegevens van je vinden in de IMH-Kaart.

Overzicht e-learnings

Je krijgt toegang tot de volgende e-learnings*:

* Het pakket wordt regelmatig aangevuld met nieuwe e-learnings

De e-learnings zijn geschreven voor HBO(+) Professionals en WO(+) Professionals werkzaam met ouders en (ongeboren) jonge kinderen (-9 maanden t/m 5 jaar)

Accreditatie

Onze e-learnings worden aangevraagd/geaccrediteerd bij SKJ, NIP/NVO en soms V&VN. Klik op de desbetreffende e-learning om informatie over de toegekende accreditatie te bekijken.