Handige tools voor jou als ouder

Hoe benut je betrouwbare online informatie?

ABC pagina’s IMH Nederland

Op de ABC pagina’s, vind je per onderwerp of thema betrouwbare informatie over klachten en aandoeningen bij zwangeren, baby’s, jonge kinderen en hun ouders. Bovendien zijn er verschillende zelfhulpen geschreven, die je als ouder kan gebruiken om meer achtergronden en adviezen te krijgen over speciale hulpvragen zoals slapen, eten, er zijn voor je kind en samenwerken in driehoeken in families.

Help, mijn baby huilt

Is jouw baby erg onrustig? Weet je niet hoe je het beste kan reageren op het vele huilen? Heb je van alles geprobeerd en weet je niet wat er aan de hand is met je baby? 

Kijk dan eens op de site www.helpmijnbabyhuilt.nl voor meer informatie. De website is speciaal gemaakt door experts, voor ouders die zoeken naar antwoorden op de vragen over het huilgedrag van baby’s.

De website bevat betrouwbare adviezen, filmpjes, podcast en meer informatie voor jou als ouder. Via deze site kun je bovendien een professional bij jou in de buurt vinden die je kan helpen als je vragen blijft houden.

IMH voor ouders – Instagram

Via het scannen van de de QR code kom je op de Instagram pagina IMH voor ouders. Een account gericht op jou, met vlogs en informatie over alles wat met het opvoeden van jonge kinderen te maken heeft. We gaan in op vragen van jou, als ouder, of vragen die we vaak in de praktijk te horen krijgen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail de vraag dan aan ons en we zorgen voor een antwoord.